Modele de beciuri

Par

17 février 2019

Non classé

0 commentaires

Beciurile nu pot fi construite peste tot. Datorită costurilor adiționale pentru pregătirea terenului, fie că este prea mlăstinos sau în pantă, beciurile nu merită a fi construite în orice condiții. La fel este și cazul Dacă pământul pe care te pregătești să ridici construcția ce incluent și un SUBSOL sont panzele freatice la un nivel ridicat. Pentru a Evita problemele este de preferat a se Evita construcția unei astfel de încăperi, PE astfel de terenuri și în astfel de situații. Beciurile restaurantelor precum si cele ALE caselor pariticulare au aceleasi norme de construire si intrétinere. Beciurile restaurantelor sunt amplasate Sub Restaurante; au o capacitate foarte Mare. Beciurile caselor particulare de obicei sunt amplasate in Apropierea caselor Sub Decker solului; dans ultima vreme, la casele particulare mai mari, beciurile au fost amplasate Sub case, fiind amenajate foarte minutios si elegant. Se construiesc DIN Beton cu hidroizolatie. Dans l`intérieur, dupa tencuire peretii se DAU cu un Strat de var pentru protectie impotriva insectelor si ciupercilor de perete.

Pardoseala este DIN Beton, Piatra sau se poate Placa cu gresie. O Buna aierisire este necesara pentru pastrarea aerului proaspat, umiditatii optime si temperaturii mai scazute. In functie de posibilitati aerisirea se face printr-un Tub de ventilatie Superior cu sau fara ventilalor sau printr-un GEAM Pozitionat in partea superioara a peretelui. Temperatura trebuie sa fie cuprinsa intre 4 s-14 sC, iar umiditatea minima. In aceste pivnite insatlarea unui climatizor nu este Absolut necesara. Lumina naturala nu trebuie sa patrunda in Pivnita decat foarte Poutine deoarece poate provocations inverzirea legumelor, lucru nedorit. Mobilierul pivnitei, rafturile, lazile si boxele pentru légumineuses este de preferat sa fie confisquer din lemn rezistent. Beciul reprezintă o încăpere ANEXĂ a unei cas.

Acesta este construit Sub Decker solului și. de regulă, Sub construcția propriu – zisă. Beciurile sunt folosite pentru Depozitarea anumitor bunuri sau, în cea mai mare parte, pentru păstrarea alimentelor sau a băuturilor, un bun exemplu fiind Vinul. Beciuri de peste 300 de Ani descoperite în Centrul Iaşiului FOTOGALERIE Beciurile sau pivnitele sunt incaperi mai mari decat camara Care servesc la Depozitarea alimentelor PE durata Lunga.

 
 

Les commentaires sont fermés.